"Lebron bi bio sjajan predsednik Amerike"

Kandidatura Lebrona Džejmsa za predsednika SAD potekla je od Demarkusa Kazinsa, a već je postala vrlo interesantna tema američkih medija.

Izvor: SN

Petak, 21.02.2020.

20:27

Photo by Thearon W. Henderson/Getty Images

Demarkus Kazins je rekao da je Lebron sjajan vođa i da bi zbog toga trebao da se kandiduje za predsednika SAD, o čemu smo već pisali.

Na ove reči Demarkusa Kazinsa osvrnuo se i trener Los Anđeles Lejkersa, Frenk Vogel

"Lebron je jedan od najvežih lidera koje sam ikada video. Doduše, ne znam kakvo je njegovo znanje i interesovanje oko politike, što se prvo nameće, ali je u pitanju vrlo uticajan košarkaš i mislim da bi bio sjajan predsednik Amerike", poručio je Vogel.

Američke novinare je zanimalo zbog čega je Lebron Džejms veliki vođa.

"Zbog kombinacije njegove snage i inteilgencije, jednostavno zrači posebnom energijom i sama njegova pojava iziskuje poštovanje", rekao je Frenk Vogel za američke medije.

Ovo nije jedinstven slučaj da se neki NBA košarkaš dovodi u vezu sa politikom, pošto imamo primer nekadašnjeg košarkaša Njujork Niksa Bila Bredilja, koji je bio američki senator i u trci za predsednika demokrata izgubio je od Ala Gora.

Takođe imamo primer Kevina Džonsona koji je bio gradonačelnik Sakramenta, a Tom Mekmilen je bio kongresmen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: