Gardijan: Veličanstvena tehnika i povratak u formu Sergeja Milinković-Savića VIDEO

Sergej Milinković-Savić je u derbiju protiv Intera u okviru 24. kola Serije A odigrao možda i najbolju utakmicu u dresu rimskog kluba.

Izvor: MT

Ponedeljak, 17.02.2020.

17:15

Gardijan: Veličanstvena tehnika i povratak u formu Sergeja Milinković-Savića VIDEO
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

On ne samo da je postigao pobedonosni pogodak u 69. minutu (2:1), nego je igračima nerazura radio "šta je hteo", dobijao sve duele, što vazdušne, što one na zemlji.

Njegova sjajna partija odjeknula je ne samo u srpskim i italijanskim medijima, nego i mnoge šire, između ostalog, u britanskom Gardijanu.

"Bila je to veličanstvena tehnika Milinković-Savića, koji je još jednom podsetio da uprkos svojoj korpulentnosti (196 cm) može i te kako da se snađe u uskom prostoru", piše Gardijan.

Gardijan podseća da Sergej, iako proglašen za najboljeg veznog igrača prošle godine u Seriji, nije pružao baš dobre partije u nebesko-plavom dresu.

"Lacio je ove sezone imao uspon kao kolektiv, ali napredak Milinković-Savića i njegov povratak u top formu bio je ključni deo slagalice. Igrača, kojeg je vlasnik Klaudio Lotito cenio na 100.000.000 evra, prošlog leta nije dobio nijednu ponudu te 'težine'. Možda je to bilo i dobro. Dobitak Lacija je očigledan. Uz to, Sergej takođe profitira od mogućnosti da se razvija u sjajnom timu i pod možda najboljim trenerom u Seriji A Simoneom Inzagijem", piše na kraju teksta u britanskom Gardijanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: