Nestvarna scena u NBA: Potapšao igrača po zadnjici, pa dobio isključenje

Tristan Tompson, centar Klivlend Kavalirsa, isključen je na utakmici sa Memfisom u trećoj četvrtini.

Izvor: SN

Subota, 18.01.2020.

15:25

Nestvarna scena u NBA: Potapšao igrača po zadnjici, pa dobio isključenje
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

U noći iza nas su košarkaši Memfis Grizlisa pobedili Klivlend Kavalirse rezultatom 113:109 na svom parketu u Tenesiju.

Ipak, najzanimljivija stvar na meču nije bio neki košarkaški potez već bizarno isključenje za košarkaša Klivlenda, Tristana Tompsona.

Tompson je bio na liniji za slobodna bacanja u jednom momentu treće četvrtine, dok se Džej Krauder pripremao za izmenu i već je krenuo ka klupi, da bi ga Tompson u tom momentu udario po zadnjici.

Tristan Tompson i Džej Krauder jesu bili saigrači u Kavsima, ali Krauder sada igra za Memfis i sudije su ovaj njegov potez okarakterisale kao nesportski i Tompson je momentalno isključen.

"Nas dvojica imamo zanimljivu istoriju i ovo je samo deo te kompetitivnosti koja među nama postoji. Sudije su sve pogrešno shvatile i čak zaboravile da smo mi jedno vreme igrali zajedno", poručio je Tristan Tompson.

Ovu nestvarnu scenu možete videti u priloženom video klipu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: