Nestvarni Rajs ubacio 41 poen – PAO posle drame pobedio Oly

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su Olimpijakos posle produžetka 99:93, u 12. kolu Evrolige.

Izvor: PT

Petak, 06.12.2019.

22:41

Nestvarni Rajs ubacio 41 poen –  PAO posle drame pobedio Oly
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Fantastičnu utakmicu odigrao je Tajris Rajs koji je utakmicu završio sa 41 poenom, uz 13/23 iz igre i 7/7 sa linije za slobodna bacanja.

Srpski košarkaš Nikola Milutinov odigrao je odličan meč u poraženom sastavu i za 33 minuta na terenu došao je do dabl-dabla – 14 poena i 10 skokova.

Derbi Atine uopšte nije razočarao, štaviše bio je fenomenalan kakav je znao da bude prethodnih godina. Viđena je velika rezultatska klackalica, PAO je uglavnom vodio, ali je Oly u završnici uspeo da preuzme kontrolu.

Brendon Pol je na minut do kraja regularnog dela meča doneo crveno-belima +2, a Papajanis je na tri sekunde do isteka vremena pogodio za izjednačenje. Oly je imao napad za pobedu, ali nisu uspeli da upute šut i otišlo se u produžetak.

Tamo je Rajs sa četiri uzastopna poena doneo Panati +5 (96:91) i do kraja domaći tim nije ispuštao tu prednost. Amerikanac je bio najefikasniji sa 41 poenom, a pratili su ga Kalatis sa 14, Tomas sa 13 i Papapetru sa 11 poena.

U poraženom sastavu Spanulis je postigao 18, Pol je ubacio 17, dok je pomenuti Milutinov imao 14.

U poslednjoj utakmici 12. kola ekipa Efesa slavila je na gostovanju protiv Baskonije. Srpski košarkaš Vasilije Miciće odigrao je odličnu utakmicu sa 13 poena i devet asistencija, dok je najefikasniji bio Larkin sa 24 i osam uspešnih dodavanja.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: