Simeone na izlaznim vratima Atletika – posrnuli velikani stoje u redu

Iak je Dijego Simeone učinio Atletiko Madrid fudbalskom silom, Argentinac bi vrlo brzo mogao da napusti Vandu Metropolitano.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Petak, 06.12.2019.

10:46

Simeone na izlaznim vratima Atletika – posrnuli velikani stoje u redu
Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

Atletiko u Simeoneovoj devetoj sezoni na mestu trenera "jorgandžija" trenutno zauzima tek šesto mesto u LaLigi.

Minimalnim porazom od Barselone Atletiko je ostao na samo jednoj pobedi u poslednjih šest kola, pa zaostaje za Bilbaom, Real Sosijedadom, Seviljom, Realom i Barsom, koja "beži" šest bodova.

Iako razlika nije velika, štaviše, jedna pobeda može sve da preokrene, španski mediji počinju da spekulišu o prezasićenju i mogućem rastanku.

Navodno je već naredni meč prekretnica za Simeoneov boravak u Madridu, jer u slučaju neuspeha u duelu sa Viljarealom, možda dobije čak i otkaz.

Poraz od Barselone udaljio je Atletiko od vrha tabele i počele su priče o odlasku Dijega Simeonea. Zato je večerašnje (21.00) gostovanje Viljarealu izuzetno važno, a kvota na dvojku je 2,40. Kec je 3,20, a iks 3,10, dok je tip 0-2 gola 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Atletiko.

Jedno je sigurno, Simeone sigurno neće brinuti o poslu i u slučaju da se to dogodi. Jer sjajnim rezultatima u Atletiku je privukao pažnju najvećih evropskih klubova, a u redu stoje posrnuli giganti Mančester junajted, Milan i Arsenal.

Spekuliše se čak i o PSŽ-u i Barseloni koji ne dominiraju koliko bi trebalo s obzirom na sastave koje poseduju.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: