Trinkijeri: Nikako "koš za koš", Tofaš lako postigne 100 poena

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će odbrana biti ključna na gostovanju turskom Tofašu u 7. kolu Evrokupa.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Utorak, 12.11.2019.

12:30

Trinkijeri: Nikako
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Tofaš je napadački tim, može lako da postigne 100 poena, to smo osetili u prvom poluvremenu prve utakmice. Preko 50 poena su nam dali u prvih 20 minuta, nismo ih uspeli uhvatiti nigde. Moraće to da bude izuzetna odbrambena utakmica. Koncentracija nam mora biti na odbrani i na detaljima", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Kao najveću opasnost iz redova gostiju izdvojio je iskusne Mata Lodžeskog, Di-Džeja Vajta i Samija Mehiju. "Opet teško gostovanje i opet teška utakmica. Ta utakmica se igra glavom. Ako udjemo u mod "koš za koš", oni su bolji. Moramo da budemo pametni, taktični i šta možemo da im pustimo", naveo je trener Partizana, uz napomenu da se Kori Volden oporavio od povrede.

Kapiten Partizana Novica Veličković očekuje težak meč u Turskoj.

"Tofaš d kuće igra jako dobro. Ne znam da li im se vratio Mehija posle povrede, koji je jedan od lidera te ekipe. Jako su talentovani i iskusni sa druge strane. Neće biti nimalo lako, ali idemo na pobedu tamo pa dokle doguramo", istakao je Veličković.

Utakmica izmedju Tofaša i Partizana igra se u sredu u Bursi od 18 sati.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: