Lukavstvo Suaresa spaslo Barselonu, Inter "zakuvao" pobedom nad Dortmundom

Fudbaleri Barselone su teže od očekivanog došli do pobede nad Slavijom u Pragu, dok je Inter minimalnim rezultatom pobedio Borusiju.

Izvor: SV

Sreda, 23.10.2019.

22:50

Lukavstvo Suaresa spaslo Barselonu, Inter
Tanjug/AP Photo/Petr David Josek

Takvim ishodom trećeg kola Grupe F Lige šampiona španski predstavnik je "skočio" na prvo mesto, nemačka ekipa je pala na drugo i ima isti broj bodova sa trećeplasiranim Interom.

Barselona je do prednosti u Češkoj stigla već u trećem minutu, golom Lionela Mesija.

On je začeo akciju, pronašao Artura koji je imao veliki prostor za sebe ispred kaznenog prostora i potom se u svom stilu ušunjao u šesnaesterac.

Usledilo je povratno dodavanje, a Mesi je toliko brzo reagovao da je čuvar mreže Slavije sve primetio tek kada je lopta završila u njegovoj mreži.

Izjednačenje je stiglo u 50. minutu, Lukas Masopust je divno pronašao Jana Borila u kaznenom prostoru Barselone, a ofanzivcu Slavije nije bilo teško da zatrese mrežu.

Konačan rezultat je u 57. minutu postavio Peter Olajinka, autogolom za koji je najzaslužnija snalažljivost Luisa Suaresa.

U drugom meču ove grupe Inter je golovima Lautara Martinesa u 22. i Antonija Kandreve u 89. uspeo da savlada Borusiju iz Dortmunda na svom terenu.

Ostaće upisano da je Martines u 83. minutu promašio jedanaesterac, kao i da je u ukupnoj statistici nemačka ekipa imala više vremena loptu u svom posedu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: