Partizan pobedio Zvezdu u "večitom" derbiju

Rukometaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu rezultatom 28:25 u šestom kolu ARKUS lige.

Izvor: SN

Ponedeljak, 21.10.2019.

19:30

Partizan pobedio Zvezdu u
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Partizan je posle dva poraza i remija uspeo da pobedi Crvenu zvezdu i sada je na deobi sedmog mesta sa Rudarom i Proleterom.

Dok je Zvezda sa druge strane u zaostatku za Partizanom čitava četiri boda i iza njih je jedino aranđelovački Šamot sa samo jednim osvojenim bodom.

Crno-beli su bili bolji rival, vodili su tokom većeg dela susreta na Banjici, a kada je Radovanović doneo "plus četiri" na dva minuta pre kraja bilo je jasno kome će pripasti "večiti" derbi.

Najefikasdniji kod crno-belih bio je Milomir Radovanović sa 9 golova, Nemanja Živković je postigao 6, dok su po 4 dodali OObrad bradović i Ivan Mićić. Na drugoj strani po 6 pogodaka zabeležili su Ivan Rajičević i Nikola Lazić.

Ovo je ujedno bio i poslednji meč dugogodišnjeg trenera crno-belih, Bojana Butulije koji će svoju karijeru nastaviti u Rumuniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: