Sjajna Zvezda – ponovo pobeđen Olimpijakos!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Olimpijakos sa 73:71, u poslednjem pripremnom meču pred start sezone.

Izvor: PT

Petak, 20.09.2019.

21:52

Sjajna Zvezda – ponovo pobeđen Olimpijakos!
Foto: KK Crvena zvezda

Izabranici Milana Tomića ABA Superkup dočekuju u fenomenalnoj formi, pošto su ostvarili sva tri trijumfa na turniru u Pireju.

Superkup regionalnog takmičenja kreće u četvrtak sledeće nedelje, a Zvezda u četvrtfinalu igra protiv Primorske.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Čarls Dženkins, koji je od 15 poena, 13 postigao u poslednjoj četvrtini. Pratili su ga Bili Beron sa 13, Derik Braun sa 10, Lorenco je dodao 9, baš kao i Odžo.

Kod domaćih košarkaša Brendon Pol je ubacio 12, dok je Vasilis Spanulis postigao 10.

Zvezda je odigrala sjajnu poslednju četvrtinu koju je dobila rezultatom 28:16. Dženkins je ubacio 13 od 28, a ključnu ulogu u završnici imali su i Beron, odnosno Gist.

Bek crveno-belih pogodio je trojku uz faul za 71:69, dok je Gist uneo Printezisa pod koš i lako pogodio za pobedu, 73:71. Olimpijakos je imao šut za pobedu, a Spanulis i Panter nisu uspeli da pogode trojku.

Pre meča klub iz Pireja zahvalio se treneru Zvezde Milanu Tomiću, koji je 28 godina proveo u Olimpijakosu – 14 kao igrač i isto toliko kao pomoćni trener.
Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: