Real i Barselona hoće van Dajka, Liverpul nudi novi ugovor

Španski giganti Real Madrid i Barselona pokazali su interesovanje za transfer najboljeg defanzivca sveta Virdžila van Dajka, prenosi list AS.

Izvor: MT

Ponedeljak, 16.09.2019.

15:20

Real i Barselona hoće van Dajka, Liverpul nudi novi ugovor
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Štoper Liverpula, zvanično najbolji fudbaler u izboru UEFA za prošlu sezonu, privukao je pažnju španskih ekipa u trenutku kada se priča o novom ugovoru sa aktuelnim prvakom Evrope

Da bi doveli Holanđanina, velikani iz Španije morali bi da izdvoje ogroman novac, s tim da je veliko pitanje da li je Liverpul spreman da ga se odrekne.

Van Dajk je u januaru 2018. godine došao na Enfild iz Sautemptona za tadašnji rekordni transfer za defanzivca od 80 miliona evra i kasnije postao ključni igrač tima.

Igrao je dva finala Lige šampiona sa "crvenima", izgubio od Reala (3:1) i pobedio protiv Totenhema (1:0), a osvojio je i Superkup Evrope posle trijumfa nad Čelsijem posle penala (2:2, 5:4).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: