Nenad Krstić postao direktor mlađih selekcija Srbije

Proslavljeni košarkaški reprezentativac Nenad Krstić dobio je funkciju u KSS.

Izvor: SN

Četvrtak, 22.08.2019.

16:50

Nenad Krstić postao direktor mlađih selekcija Srbije
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Nenad Krstić, dugogodišnji reprezentativac i osvajač medalja na Svetskom prvenstvu 2014. i Evropskom prvenstvu 2009. posle 5 godina vraća se u državni tim. Ovoga puta, kao direktor mlađih reprezentativnih selekcija.

Krstić će na novoj poziciji iskustvo stečeno tokom sjajne karijere u kojoj je prošao put od Mašinca, preko Partizana do NBA lige, potom i još dva velika evropska kluba CSKA i Efesa, doneti u tim KS Srbije.

Od podjednake važnosti svakako će biti i mnogobrojni kontakti koje ima širom planete, pre svega u NBA ligi.

Nekadašnji reprezentativac svestan je specifičnosti pozicije na kojoj se nalazi, odnosno činjenice da se u mlađim selekcijama uspeh meri ne samo medaljama, već daleko više brojem igrača u selekciji koji stasaju za seniorski tim. Bio je svedok i brojnih uspeha svojih saigrača poput generacija Teodosića, Raduljice, Mačvana…

U KSS dolazi sa izraženom željom da i na organizacionim pozicijama bude uspešan kao i tokom igračke karijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: