Zidan pričao o svima osim o Joviću

Ne izgleda dobro po Luku Jovića uoči prvog kola španske LaLige.

Izvor: AK

Petak, 16.08.2019.

13:52

Zidan pričao o svima osim o Joviću
Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Real Madrid je doveo Jovića za 60 miliona evra iz Ajntrahta kao glavno pojačanje u napadu, ali srpski fudbaler nije impresionirao trenera Zinedina Zidana tokom leta.

Pre nekoliko dana španski mediji su objavili vest da bi Real već sada mogao da pošalje Jovića za pozajmicu, a oni koji prognoziraju startnih 11 za prvo kolo u špicu vide isključivo iskusnog Karima Benzemu.

Da je Jović daleko od Realovih planova pokazao je i sam Zinedin Zidan, koji je uoči meča sa Seltom pričao o skoro svim igračima osim o srpskom reprezntativcu.

Mada, Zidan je istakao da računa na svih šest novih igrača koji su došli ovog leta, a među kojima je i Jović.

Pročitajte još Španska sela u španskoj ligi

"Predsezona je prošla, radili smo dobro bez obzira na rezultate. Ono što se računa je takmičenja. Zadovoljan sam sa svima", rekao je Zidan.

Najveći preokret u timu Reala mogao bi da bude povratak Hamesa Rodrigesa. On je nedeljama navodno bio na korak od transfera u Napoli i Atletiko Madrid, ali bi u subotu mogao da se nađe u startnih 11 Reala u Vigu.

"Hames je u formi i drago mi je što je s nama
", rekao je trener "Kraljevskog" kluba koji je dodao da računa i na Gareta Bejla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: