Partizan i Malatija, druga epizoda

Fudbaleri Partizana gostuju Malatiji u revanšu kvalifikacija za Ligu Evrope i susret je zakazan za 19 časova.

Izvor: SN

Četvrtak, 15.08.2019.

09:30

Partizan i Malatija, druga epizoda
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Izabranici Save Miloševića su u Beogradu imali veoma dobar meč u kom su pobedili sa 3:1, a stekao se utisak da je rezultat mogao biti i viši, pošto su crno-beli propustili neke kvalitetne šanse.

"Već smo dosta pričali o ovoj utakmici, nema mnogo tajni. Kao što mi sve znamo o njima, tako oni znaju sve o nama. Nećemo biti u prilici da u velikoj meri iznenadimo ni mi njih, niti oni nas", rekao je Milošević na konferenciji za novinare u Malatiji.

Još 90 minuta deli fudbalere Partizana od plasmana u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Videlo se lepo iz tog prvog meča da odbrana Malatije nije baš sjajna, pogotovo ne kao njen napad, a koliko je turski predstavnik opasan iz prekida osetio je i Partizan na svojoj koži.

Delovalo je kao da Savo Milošević ima sve isplanirano u prvom meču, njegovi momci su igrali veoma brzo i agresivno i čini se da ni u revanšu od toga neće očekivati ništa manje, pa će napadači Partizana ponovo biti u fokusu.

"Činjenica da smo sve ono što smo planirali u velikoj meri ostvarili u prvom meču i nemamo razloga da nešto korenito menjamo za ovaj meč. A da li ćemo se vratiti u odbranu? Mi to i da hoćemo ne umemo", rekao je Milošević.

Partizan je kvalitetan tim, saradnja na relaciji Suma–Tošić se već nekoliko puta pokazala da je na vrhunskom nivou, a kada se na to dodaju raspoloženi Umar Sadik i novajlija Takuma "Jaguar" Asano itekako ima razloga za optimizam, ali treba biti i oprezan.

Malatija možda nema fanatičnu publiku kao Galatasaraj ili Fenerbahče, ali ima veliki broj pristalica i nov stadion kapaciteta od oko 27.000 gledalaca i verujemo da nas čeka pravi fudbalski spektakl od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

172 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: