LE: Partizanov protivnik – Hajdukov "dželat", Marko Nikolić ili neko treći?

Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je grupe pred žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: LN

Nedelja, 21.07.2019.

10:23

LE: Partizanov protivnik – Hajdukov
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Jedini preostali predstavnici Srbije u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Partizan i Čukarički, saznali su imena potencijalnih rivala.

Partizan, koji se u drugom kolu kvalifikacija sastaje sa Nomadima iz Velsa, može da bude zadovoljan predodređenim pred žreb u Nionu.

Potencijalni rivali crno-belih su pobednici dvomeča: Fehervar – Vaduc, Haugesund – Šturm, Malatija – Olimpija, Čikura – Aberdin i Ventspils – Gzira.

Crno-beli mogu da se sastanu sa Gzirom, koja je šokirala Hajduk iz Splita u prethodnoj rundi, kao i sa Fehervarom (dosada Videotonom i Vidijem), koji vodi njihov bivši trener Marko Nikolić.

Podsetimo, Partizan i Fehervar su se sastali u prošlogodišnjim kvalifikacijama za LE, gde je tim iz Srbije bio bolju ukupnim rezultatom 4:0.

Što se tiče Čukaričkog, on bi profitirao u slučaju da eliminiše Molde, jer upravo na "leđima" Norvežana dočekuje žreb u grupi povlašćenih ekipa.

Mogući rivali belo-crnih su pobednici sledećih dvomečeva: Lehija Gdanjsk – Brendbi, Mlada Boleslav – Ordabasi, Aris – AEL Limasol, Lokomotiva Plovdiv – Spartak Trnava, kao i švajcarski Tun, koji se u trećem kolu priključuje kvalifikacijama.

Žreb je u Nionu u ponedeljak od 14 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: