"Automobil velikom brzinom skrenuo u našu traku, molimo se da je Kuzmić dobro"

Bokser iz Prijedora Dražan Janjanin (30) bio je u automobilu BMW koji se sudario sa SUV-om Porsche u kojem je bio košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.

Izvor: B92

Nedelja, 14.07.2019.

12:40

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Janjanin je u izjavi za portal "Srpskainfo" opisao udes u Ramićima, na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, u kojem je teško povređen košarkaški reprezentativac Srbije.

"Vraćao sam se sa borbe iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima oko pet sati ujutru kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smera i skrenuo u našu traku. Miljatović je brzo reagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u bankinu. Međutim i "porše" koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji levi kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila", rekao je Janjanin.

Pročitajte još Ognjen Kuzmić teško povređen u saobraćajnoj nesreći!

Prijerodčanin dodaje da se njihovo vozilo od siline udara prevrnulo na krov, dok se "Porsche" u kojem su se nalazili Kuzmić i njegov prijatelj Bogdan Ilić, zaustavio oko 200 metara dalje.

"Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa ceste. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta. Mi imamo posekotine od stakla. Meni su šili ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju", zaključuje Janjanin.

Pročitajte još Kuzmića zbog ozbiljnosti povreda prebačen u Beograd FOTO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: