"Sramota nas je, idemo na sve ili ništa"

Trener Radničkog iz Niša Simo Krunić izjavio je da je ekipi jako teško pao poraz od Flore u Talinu 2:0 i da će u revanšu učiniti sve da nadoknadi minus.

Izvor: PT

Četvrtak, 11.07.2019.

20:45

Foto: Nenad Mihajlovic

"Jako teško nam je pao poraz. Bilo je izjednačeno do 73. minuta. Posle primljenog prvog gola pokušali smo da se vratimo, ali nismo uspeli i primili još jedan. Flora je u ovom trenutku spremnija, a mi smo dosta konfuzno delovali u finišsu. Verujte da nas je sramota zbog ovog poraza", rekao je Krunić na konferenciji za medije.

On je dodao da će ekipa u revanšu igrati na sve ili ništa.

"Pred našom publikom ćemo sigurno igrati bolje i pokušaćemo na sve načine da okrenemo ovaj rezultat. Ovo nam je prva zvanična utakmica, presudio je prekid u 73. minutu, pre toga nije se videla razlika. Tražimo krivicu u nama, sami smo krivi za poraz", istakao je Krunić.

Napadač Nišlija Milan Bojović rekao je da su svi u ekipi očekivali bolji rezultat.

"Bili smo u egalu do 73. minuta, presudila je ta njihova spremnost. Izgubili smo utakmicu, bitku, ali nismo rat. Ostaje nam da se konsolidujemo i u Nišu okrenemo rezultat i obradujemo naše navijače", istakao je Bojović.

Revanš se igra za sedam dana u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: