Seltiksi žele Kembu Vokera

NBA ekipa Boston Seltiksa želi da naredne sezone u svojim redovima ima dvadesetdevetogodišnjeg plejmejkera Kembu Vokera.

Izvor: SN

Utorak, 25.06.2019.

21:33

Seltiksi žele Kembu Vokera
Photo by Streeter Lecka/Getty Images

Kemba Voker je dugo bio član Šarlota, nekada Bobketsa, a sada Hornetsa i nakon što mu je ugovor istekao nalazi se među ostalim slobodnim agentima.

Kemba je rođeni Njujorčanin koji je studirao na univerzitetu Konektikat i bio učesnik onog legendarnog pohoda kada je "Uconn" postao šampion, a Kemba Voker bio glavna uloga.

Nakon što su se Seltiksi razišli sa Kajrijem Irvingom, njihova želja za poziciju plejmejkera postao je upravo Kemba Voker, koji bi trebalo da "uskoči u njegove patike" i pomogne Bostonu da dosegne željene visine.

Kemba Voker će sigurno tražiti maksimalni ugovor, a s obzirom da Boston ima prostora da tako nešto i ponudi ne bi bilo nemoguće da dođe do dogovora i višegodišnje saradnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: