U susret NBA draftu – Jokić i reklama za tortilje VIDEO

NBA draft na programu je u noći između četvrtka i petka, a u susret ovom velikom događaju podsećamo vas na Draft 2014. kada je Nikola Jokić biran s 41. mesta.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.06.2019.

18:10

U susret NBA draftu – Jokić i reklama za tortilje VIDEO
Photo by Doug Pensinger/Getty Images

Dobro je poznato da komesar lige objavi trideset pikova i da se sa njima rukuje na bini, a da se potom narednih trideset izaberu dok idu reklame.

Srpski košarkaš biran je s 41. mesta i u tom trenutku išla je reklama za "Taco Bell" tortilje. Pojavilo se ime Nikole Jokića i grb Nagetsa koji oznavača da su ga oni "pokupili" na draftu.

Ova reklama postala je poznata posle nekoliko godina, jer je Jokić postao superstar, i sada vas još jednom podsećamo na nju.

Denver nije znao šta da očekuje od Jokića, ali su prepoznali nešto što druge franšize nisu i u narednim godinama to će im se debelo isplatiti.

Centar reprezentacije Srbije sada spada među najbolje centre na svetu, prethodne sezone izabran je u "All NBA" prvi tim i tokom većeg dela godine igrao je na MVP nivou.

Nagetse je vodio do polufinala Zapadne konferencije, gde je ekipa Majka Melouna zaustavljena u sedmom meču od Portland Trejlblejzersa.

NBA draft je veoma važan za sve ekipe i pikovi se cene više nego što možete da zamislite. Pravi primer za to je Jokić, koji je biran tek s 41. mesta, a sada je NBA zvezda.

Draft je na programu od 01.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: