Džok Lendejl ima novi klub

Australijski košarkaš Džok Lendejl završio je sa igranjem u Partizanu, a kako govore poslednje informacije, on ima novi klub.

Izvor: SN

Ponedeljak, 20.05.2019.

16:30

Džok Lendejl ima novi klub
credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Kako saznaje novinar „Blicsporta“ i emisije „Zona press“ Vladan Tegeltija, centar iz Australije iskoristio je klauzulu ugovora sa Partizanom i uz propisano obeštećenje potpisao za litvanski Žalgiris.

Lendejl ima 23 godine. U dresu Partizana je u ABA ligi imao učinak od 12 poena i 5,6 skokova po meču, dok je u Evrokupu prosečno beležio 11.2 poena i 6,5 uhvaćenih lopti po utakmici.

Što se tiče Žalgirisa, njihov trener je, bar za sada, Šarunas Jasikevičijus, a na bekovskim pozicijama su i nekadašnji košarkaši Partizana i Crvene zvezde – Leo Vesterman i Nejt Volters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: