"Bejl će pre da ode u Kinu, nego u Premijer ligu"

Geret Bejl, fudbaler Real Madrida, nalazi se na izlaznim vratima "kraljevskog kluba", a platu koju traži teško će dobiti u nekom evropskom klubu.

Izvor: PT

Petak, 10.05.2019.

13:55

Photo by Denis Doyle/Getty Images

Bejl, koji se nalazi u velikom padu karijere, godinama ne može da ostane zdrav zbog silnih povreda, a platu koju prima u Realu nesrazmerna je njegovim partijama.

Velšanin prima oko 15 miliona evra godišnje i prema pisanjima stranih medija tražiće devetnaest od nekog drugog evropskog tima.

Teško da je neko spreman toliko da dâ Bejlu i zbog toga je realna opcija da ode u Kinu, a ne u Premijer ligu, smatra nekadašnji igrač Totenhema Tim Šervud.

"Mislim da će Bejl pre otići u Kinu, nego u Premijer ligu. Ako želi da zadrži ista primanja kao u Madridu, onda mislim da završiti u Kini", rekao je Šervud, a prenosi španski "AS".

Bejl je u Madrid došao 2013. godine u transferu vrednom 100 miliona evra, ali nikada nije potpuno opravdao uloženi novac. Ove sezone odigrao je 42 utakmica i ima učinak od 14 golova i šest asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: