Nuhodžić: Ne podržavam ono što je moj sin uradio

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić rekao je da žali što je njegov sin najvijačku strast izrazio na nesportski način.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 24.04.2019.

20:46

Nuhodžić: Ne podržavam ono što je moj sin uradio
Foto: ABA liga/Buduænost VOLI

Njegov sin Amar je, kako se videlo na snimcima, uoči utakmice u Podgorici ušao na teren i pljuvao Zvezdine igrače koji su se zagrevali.

"Povodom situacije u kojoj se našao moj sin, iako je on punoletan i sam snosi odgocvornost za svoje postupke, želim da saopštim sledeće: Žao mi je, što je on navijačku strast, u jednom trenutku, iskazao na nesportski način. Ja to ne podržavam. Naprotiv", rekao je Nuhodžić.

Kako je naveo, njegov sin je svestan da nije trebalo to da uradi i izvinio se.

"Iz ovoga treba da izvučemo pouku da sport treba da nas zbližava, a ne da nas svadja i razdvaja, a posebno ne nas u regionu, koji smo najbliži jedni drugima. Tome svi treba da damo svoj doprinos", poručio je crnogorski ministar.

Crvena zvezda je u finalnoj seriji plej-ofa savladala Budućnost 3:2, osvojila ABA ligu i obezbedila plasman u Evroligu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: