Marjanović: Bobi je novi Kobi VIDEO

Boban Marjanović, košarkaš Filadelfija 76ersa, na šaljiv način je prokomentarisao dobru partiju u meču protiv

Izvor: LN

Petak, 29.03.2019.

22:02

Marjanović: Bobi je novi Kobi VIDEO
AP Photo/Miæael Perez

Marjanović je u meču protiv Bruklina postigao drugu trojku u svojoj NBA karijeri, a pritom je, u porazu, uspeo da upiše 16 poena sa 6/8 iz igre.

Srpski centar je tokom meča sa Netsima napravio nekoliko lepih poteza, a izgleda da mu je jedan ostao poprilično blizu srcu.

Boban je tokom treće četvrtine pogodio jedan težak šut jednom rukom preko protivničkog defanzivca, a na snimku koji je postavio na svom zvaničnom Tviter profilu može se čuti kako neko – možda sam Marjanović, a možda i neki navijač – uzvikuje "Kobi".

Taj uzvik dobro je poznat svim košarkaškim sladokuscima i tokom novog milenijuma se mogao čuti širom svih košarkaških terena prilikom šuteva ljubitelja legendarnog Kobija Brajanta.

Marjanović je prokomentarisao svoj pogodak napisavši: "Umesto što govorite 'Kobi', sada smete da kažete 'Bobi'".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: