Milivojević neumoljiv iz penala, šampion nekako sa Votfordom

Na startu 15. kola Premijer lige Mančester siti je savladao Votford, a na meču Kristal Palasa i Brajtona strelac je bio Luka Milivojević.

Izvor: LN

Utorak, 04.12.2018.

23:00

Milivojević neumoljiv iz penala, šampion nekako sa Votfordom
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Srpski vezista, koji trenutno ne nastupa za reprezentaciju, pogodio je sa bele tačke u 81. minutu, ali svojim golom samo smanjio ubedljivu prednost Brajtona, koji je slavio sa 3:1.

Na tom meču viđeno je dosta zanimljivosti, napadač domaćin Glen Marej je iz penala doneo prednost u petom minutu, da bi potom štoper Brajtona Šejn Dafi dobio crveni karton u 28.

Balogun je zamenio Grosa u 31. i u istom minutu postigao gol, a slično je odradio Floran Andon. On je zamenio Mareja u 35. minutu, a u četvrtom minutu nadoknade povisio na 3:0.

Mančester siti je sa 2:1 savladao Votford golovima Liroja Sanea i Rijaza Mahreza. Nemac je doneo 1:0 "građanima" u 40. minutu, a Alžirac je duplirao prednost gostiju u 51. Duakure je pogotkom samo smanjio prednost protivnika.

Vest Hem je odigrao još jedan briljantan meč pobedivši Kardif na domaćem terenu sa 3:1.

Sve je krenulo kada je Fabijanski odbranio penal Ralsu u 35. minutu, pa gosti iz Velsa nisu uspeli da povedu i na poluvreme se otišlo bez golova.

"Super izmena" Lukas Peres, koji je zamenio povređeno Marka Arnautovića, za samo pet minuta postigao je dva gola, a na 3:0 je povosio Mičal Antonio. Gol za goste postigao je Marfi u petom minutu nadoknade meča.

Atraktivni Bornmut takođe je slavio, oni su bili bolji od Hadersfilda na domaćem terenu sa 2:1.

Tim Edija Haua je rešio meč za 20ak minuta – Rajan Frejzer i Kalum Vilson su po jednom asistirali i pogodili, i sa ta dva gola doneli pobedu svojoj ekipi.

Hadersfild je u 38. smanjio preko Terensa Kongola, nastavio da napada svim silama i apsolutno nadigrao domaćina, međutim nije uspeo da postigne više nijedan pogodak.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: