Šokantna objava Matića: Nemanja, Srbija će te opet izdati…

Nemanja Matić oglasio se na društvenoj mreži "Instagram" i šokirao javnost porukom koju je ostavio.

Izvor: B92

Utorak, 09.10.2018.

12:43

Šokantna objava Matića: Nemanja, Srbija će te opet izdati…
Starsportphoto

Matić je objavio citat za koji se i dalje ne zna odakle je preuzet, kao ni šta je razlog, a u kojem se navodi da će ga "Srbija ponovo izdati".

"Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja!", objavio je Matić.

U pitanju je tekst koji je objavljen 2014. godine na sajtu "Nedeljnika", a nosi naziv "Rodni na steroidima u Kolubarskoj bici" u kojem se govori o Matićevom putu, činjenici da nije dobio priliku u Crvenoj zvezdi i Partizanu, kao i o problemima u nacionalnom timu tokom mandata Siniše Mihajlovića. Očigledno je da je vezista Mančester junajteda i sada želeo da pošalje neku poruku.

Čitav tekst možete pročitati OVDE.

Matić zbog povrede nije pozvan za mečeve Lige nacija koje Srbija igra protiv Crne Gore u četvrtak i nedelju protiv Rumunije.

On bi trebalo da se pojavi na "Stadionu pod Goricom" u društvu menadžera Junajteda Žozea Murinja.
Foto: Screenshot/Instagram Nemanja Matiæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

276 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: