I Novak je svestan – njegovo najjače oružje je glava

Novak Đoković opisao je kako su iz njegovog ugla izgledala prethodna 24 časa tokom kojih je zabeležio dve pobede na Mastersu u Sinsinatiju.

Izvor: AK

Subota, 18.08.2018.

08:45

I Novak je svestan – njegovo najjače oružje je glava
Foto: Getty images

Đoković je u četvrtak početo meč sa Grigorom Dimitrovom, koji je prekinut zbog kišem pa je nastavljen u petak.

Novak je savladao Bugarina posle preokreta 2-1, a potom je igrao tri seta i sa Milošem Raonićem, koga je nadigrao deveti put u isto toliko susreta.

"Vrlo sam zadovoljan svojim borbenim duhom i mentalnom snagom kojom sam prebrodio poteškoće u oba meča. Duel sa Dimitrovom juče nije dobro počeo, on je krenuo izuzetno dobro. Nismo jedini imali problema s kišom, ali to je samo otežalo situaciju, jer se zagrevaš, pa hladiš. Otišli smo kući oko 22.30, vratili se opet ujutru da igramo, a onda sam imao samo nekoliko sati odmora. Onda se vratiš na teren protiv Raonića koji servira više od 200 km/h od prvog gema, to me sigurno pokrenulo od početka", rekao je Đoković.

Najboljeg srpskog tenisera u polufinalu Sinsinatija očekuje okršaj sa Hrvatom Marinom Čilićem. Đoković vodi 14-2 u međusobnom duelima, ali je Čilić slavio upravo u poslednja dva, jednom i ove godine u Londonu (5:7, 7:6, 6:3).

Njihov novi sudar na programu je u subotu uveče od 20 časova. U drugom polufinalu Sinsija igraće Rodžer Federer i David Gofan (nedelja, 1h).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: