Jokić, Stojaković, Pavlović, Nesterović, Paspalj u Beogradu FOTO

Greg Popovič, Vlade Divac, Predrag Stojaković, Nikola Jokić, Aleksandar Pavlović, Žarko Paspalj stigli su u Beograd na kamp "Košarka bez granica".

Izvor: AK

Sreda, 15.08.2018.

12:00

Jokić, Stojaković, Pavlović, Nesterović, Paspalj u Beogradu FOTO
Foto: StarSport

Kamp, koji se u Evropi organizuje po 17. put, okupiće i 63 talentovanih devojčica i dečaka uzrasta do 17 godina iz 25 evropskih zemalja, uključujući i Srbiju.

Osim njh u naredna tri dana u Beogradu će boraviti i Vlade Divac, Dalibor Bagarić, Radoslav Nesterović, Dragan Tarlać, Gordan Giriček, Dino Rađa, Vladimir Radmanović, Beno Udrih, te NBA igrači Geti Heris i Frenk Kaminski III.

Tu su i treneri Den Bisačio (Majami Hit), Čejs Bjuford (Ejri Bejhoks, G Liga), Darko Rajaković (Oklahoma Siti Tander), Ognjen Stojaković (Denver Nagets), Nik Uren (Golden Stejt Voriors), Popaj Džons (Indijana Pejsers) i Žak Von (Bruklin Nets).
Foto: StarSport
Prvi kamp “Košarka bez granica” održan je u Evropi, u julu 2001. godine. Tada su Vlade Divac (Srbija) i Toni Kukoč (Hrvatska), okupili bivše saigrače iz reprezentacije Jugoslavije i trenirali sa 50 dece iz Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Slovenije, u La Giradi u italijanskom Trevizu.

Sastavni deo kampa BWB Europe 2018 činiće i humanitarna akcija “NBA Cares” koja će pružiti pomoć deci i mladima u okviru par zdravstvenih institucija u Beogradu.

Kamp nije otvoren za javnost.
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: