Kao nekada, nema spavanja – Bjelica kod Bogdanovića u Kingsima!

Nemanja Bjelica dogovorio je trogodišnju saradnju sa Sakramento Kingsima vrednu 20,5 miliona dolara.

Izvor:

Subota, 21.07.2018.

08:45

Kao nekada, nema spavanja – Bjelica kod Bogdanovića u Kingsima!
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Postojala je mogućnost da se 'Profesor' posle tri godine u najjačoj ligi sveta vrati u Evropu, pošto je odbio jednogodišnji ugovor od Filadelfija 76ersa, ali su Vlade Divac, generalni menadžer Kingsa, i njegov asistent Predrag Stojaković uspeli da ga ubede da dođe u Kaliforniju.

"Proveo sam dosta vremena u razgovoru sa Vladem, a on je neko ko je ikona u našoj zemlji. Ima unikatnu perspektivu onoga što je potrebno da uradite da biste bili uspešni u NBA ligi, odnosno tačno zna šta igrač treba da radi u takvoj situaciji. Vera i posvećenost kompletne franšiza oduševila je mene i moju porodicu, daću sve od sebe da pomognem Kingsima i budem deo društva Sakramenta", rekao je Bjelica.

Beli će tako ponovo igrati sa reprezentativnim drugom Bogdanom Bogdanovićem, s kojim je bio saigrač u redovima Fenerbahčea, a mi ćemo ponovo imati srpski tandem u redovima Kingsa posle gotovo dve decenije, baš posle Vlada i Peđe.

Nemanja ima 30 godina, može da pokriva nekoliko pozicija i biće sjajno pojačanje i podrška mladim igračima Sakramenta.

Ipak, najvažnije je da će momak iz novobeogradskog Bloka 70 napokon dobiti prostor da pokaže zašto je bio MVP Evrolige.

Takođe, Sakramento je prethodne noći dogovorio i dolazak plejmejkera Jogija Ferela iz Dalas Meveriksa, s kojim je potpisan ugovor na dve sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

182 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: