Federer: Lepo je to prvo mesto, ali pehar..

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da mu je u ovom trenutku prioritet titula u Štutgartu, a ne promene na ATP listi.

Izvor: B92

Subota, 16.06.2018.

22:26

Federer: Lepo je to prvo mesto, ali pehar..
Getty Images

On je u subotu pobedio Nika Kirjosa u polufinalu turnira sa 2-1, 6:7, 6:2 i 7:6 i osim plasmana u finale, vratio se i na prvo mesto ATP liste ispred Rafaela Nadala.

U finalu Štutgarta će igrati protiv Miloša Raonića.

"Srećan sam. Bio je to težak meč, sa mnogo brejkova. Sve je moglo da ode i u drugom smeru. Drago mi je što sam se ovom pobedom vratio na prvo mesto ATP liste. Uzbuđen sam zbog toga, ali trofej u Štutgartu bi mi značio mnogo u ovom trenutku", rekao je Federer.

Turnir u Štutgartu se igra na travi, nosi 250 ATP bodova i nagradni fond od 656.000 evra. Da podsetimo, Federer nije igrao celu sezonu na šljaci, a poslednje turnire je igrao još na američkoj turneji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: