Čović: Vreme je izlečilo i Paradu ponosa

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović kaže za B92.net da njega u poslu ne interesuje ko je koje vere, boje i nacionalnosti.

Izvor: B92

Sreda, 07.02.2018.

13:40

Čović: Vreme je izlečilo i Paradu ponosa
Foto: B92

Čović u "Direktno sa Filipom", govoreći o "slučaju Omić", kaže da razume to što postoji nacionalizam u ovom regionu posle svih događaja iz prošlosti, ali da crveno-beli ne žele nikakve podele i da ih zanima samo sport.

"...pustimo vreme da radi. Vreme je izlečilo i Paradu ponosa", navodi Čovič.

Kako kaže Čović, kontakta kluba sa navijačima oko Omića jeste bilo, ali "niko nikoga nije prevario", a klub "ne želi nikakve podele". Ističe i da je Omić častan momak, koji se svim srcem bori za Zvezdu i ocenjuje da se "situacija sada smirila".

Čović u razgovoru sa Filipom Čukanovićem odgovara i na direktna pitanja o kontaktima sa navijačima, o tome ko su huligani, o rezultatima kluba i poslovanju Zvezde, Fajnal foru u Beogradu, ali i tome "čija je on opsesija".

Pogledajte novo izdanje "Direktno sa Filipom":

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

139 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: