Bakljada, tuča, žandarmi sproveli huligane sa juga

Na terenu stadiona u Humskoj izbila je tuča na južnoj tribini među navijačima Partizana, a na severnoj tribini su navijači Zvezde napravili bakljadu.

Izvor: B92

Sreda, 13.12.2017.

17:59

Bakljada, tuča, žandarmi sproveli huligane sa juga
StarSport

Nemiri na jugu su potrajali nekoliko minuta, na tribini nije bilo policije, a glavni sudija susreta Milorad Mažić nije prekinuo igru, javlja reporter B92.net sa stadiona.

Baklje su u međuvremenu sa severa počele da lete prema terenu, a jedan navijač Partizana je povređen pa je ambulantnim kolima odvezen sa stadiona.

Prvi incidenti su izbili oko 20. minuta, da bi u 40. minutu Žandarmerija morala da reaguje i izvede jednu grupu navijača sa tribine i stadiona.

Pojavile su se oprečne informacije u vezi sa tim ko se sukobio na jugu. Prema jednoj strani priče, reč je o grupi navijača Zvezde kojima su pristalice Partizana sa juga skandirali "Ubij c****" dok su ih žandarmi sprovodili sa tribina kroz tunel za igrače.

Prema drugoj, sukobile su se dve navijačke grupe Partizana kada je jedna skinula zastave druge, pretukla njene članove i izbacila ih sa tribine.

UPOZORENJE! Fotografije mogu biti uznemirujućeg sadržaja!
B92 / AK
StarSport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: