Bamberg otpušta Milera, teško do dogovora sa KKCZ

Teško je očekivati da će Kvinsi Miler i Crvena zvezda ponovo sarađivati, prenosi specijalizovani košarkaški novinar Dejvid Pik.

Izvor: PT

Petak, 06.10.2017.

08:29

Bamberg otpušta Milera, teško do dogovora sa KKCZ
Starsportphoto

Bivši krilni centar kluba sa Malog Kalemegdana nije se snašao u Bambergu i prema izraelskom novinaru nemački klub će ga otpustiti.

Međutim, iako su se pojavile spekulacije da bi Kvinsi mogao ponovo u Beograd, Pik je na Tviteru napisao da će do dogovora teško doći.

Miler od prošle sezone ima problema sa kolenima i njegovo zdravlje je veliki znak pitanja.

Posle fantastične sezone u Crvenoj zvezdi, Kvinsi je prešao u Makabi iz Tel Aviva, ali je tog lega pokidao ligamente kolena i zbog toga je propustio veliki deo sezone. Kada se vratio sredinom januaru nije bio onaj stari, a evo i 10 meseci kasnije kao da i dalje ne može da pronađe pravi ritam.

Miler je ostavio veliki trag u Beogradu iako je proveo samo jednu sezonu. Bivši igrač Denver Nagetsa postao je miljenik navijača, ali je teško očekivati da će do ponovne saradnje doći.

Amerikanac je u crveno-belom dresu u Evroligi prosečno beležio 14,1 poen, 5,7 skokova i 1,5 blokadu na 24 odigrane utakmice.

Nažalost, kao što smo i rekli, prošle takmičarske godine ga je omela teška povreda i u najelitnijem košarkaškom takmičenju odigrao je samo četiri meča na kojima je beležio sedam poena i 3,3 skoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: