Beker u haosu – zbog duga mu plene imovinu, pehare

Borisu Bekeru, legendarnom teniseru i bivšem treneru Novaka Đokovića, zbog velikih dugova biće zaplenjena imovina, računajući i osvojene trofeje tokom karijere.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 05.10.2017.

10:40

Beker u haosu – zbog duga mu plene imovinu, pehare
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Bekerova dugovanja iznose čak 61 milion evra, što je mnogo više nego što je prvobitno objavljeno da ima potraživanja od 3,5 miliona, pišu magazini "Štern" i "Bunte".

Zato je počela rasprodaja imovine Nemca, uključujući tri trofeja sa Vimbldona, dva sa Australijan opena i jedan sa US opena, a ranije su mu zaplenjena četiri skupocena sata u vrednosti od 50.000 dolara.

Beker je novac izgubio jer je više od 100 miliona evra izgubio u lošim investicijama, kao što je sumnjiv posao sa naftom u Nigeriji.

Samo od teniske karijere zaradio je oko 53 miliona evra, a trenutno radi kao šef sektora za tenisere u Teniskom savezu Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: