Sa terena: Evropa u Srbiji ili sezona kupanja?

Četiri srpska kluba započela su kvalifikacije za evropska takmičenja ovoga leta.

Izvor:

Utorak, 15.08.2017.

11:00

Sa terena: Evropa u Srbiji ili sezona kupanja?
Getty Images

Mesec i po dana kasnije taj broj je prepolovljen, pa sada samo Crvena zvezda i Partizan mogu da se domognu grupne faze Lige Evrope.

Crveno-beli su uspešno prebrodili prve tri prepreke na putu ka učešću u najmasovnijem takmičenji pod okriljem UEFA – eliminisavši maltešku Florijanu, kazahstanski irtiš i češku Spartu – a sada ih čeka dvomeč sa ruskim Krasnodarom.

S druge strane, šampion Srbije, crno-beli su zaustavljeni u trećem kolu puta ka Ligi šampiona od strane grčkog Olimpijakosa, pa će se za ulazak u Ligu Evrope boriti sa mađarskim Videotonom.

O svemu onome što je obeležilo start nove sezone za večite rivala za vas su u emisiji Sa terena govorili novinari portala b92.net Spasoje Veselinović i Nemanja Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: