Vujošević izbacio Amerikanca iz reprezentacije BIH

Amerikanaca Aleks Renfro sa bosanskim pasošem odstranjen je iz reprezentacije zbog teškog prekršaja timske discipline, objavio je Košarkaški savez BIH.

Izvor: SM

Nedelja, 13.08.2017.

17:19

Vujošević izbacio Amerikanca iz reprezentacije BIH

Renfro je u noći posle izgubljene utakmice protiv Švedske, prema navodima portala sportsport.ba viđen u društvu jedne atraktivne voditeljke, koja je provela noć u istom hotelu, a primećen je i u jednom zeničkom noćnom klubu.

Odlukom stručnog štaba na čelu sa selektorom Duškom Vujoševićem 31-godišnjak neće putovati sa ekipom u Slovačku i Jermeniju, a njegovo mesto će zauzeti 19-godišnji Darko Talić.

“Ovaj potez najavljuje novu praksu kada je u pitanju reprezentacija, da za nju mogu igrati samo oni koji su spremni da se žrtvuju za Bosnu i Hercegovinu, da poštuju timsku disciplinu i da u vremenu između treninga i utakmice ne ruše ono što se na treningu izgradi", saopšteno je iz KSBiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: