Sa terena: Radonjićevi momci zadivili Evropu

Crvena zvezda pravi je hit košarkaške Evrope, o timu Dejana Radonjića piše se i priča na svim meridijanima.

Izvor: B92

Sreda, 01.02.2017.

15:00

Sa terena: Radonjićevi momci zadivili Evropu
kkcrvenazvezda.rs

Srpski i regionalni šampion ne zna za poraz u ABA ligi više od godinu dana, u aktuelnoj sezoni drži prvo mesto regionalnog takmičenja sa maksimalnih 20 pobeda, dok posle istog broja kola u Evroligi sa skorom od 12 trijumfa i osam poraza drži sjajno peto mesto.

Crveno-beli se nalaze u seriji od 13 pobeda u oba takmičenja, ali se svakako ističe niz od sedam uzastopnih slavlja u elitnom takmičenju.

Pred Zvezdom su redom padali bivši šampioni Starog kontinenta – madridski Real, Žalgiris, Makabi iz Tel Aviva, aktuelni šampion Evrope CSKA, ali i Fenerbahče i Baskonija. O svemu onome što je iza nas, kao i o onome što nas čega u finišu sezone za vas su – u 67. izdanju emisije Sa terena – govorili novinari protala sport.b92 Aleksa Gutović i Nemanja Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: