Legende Marakane – Dušan Dule Savić

Nova epizoda klupske televizije Crvene zvezde "Legende Marakane“ donosi priču o jednom od prvih ljubimaca navijača crveno-belih – Dušanu Duletu Saviću.

Izvor:

Sreda, 09.11.2016.

15:15

Legende Marakane  – Dušan Dule Savić
crvenazvezdafk.com

Savić, prvi čovek kome je ceo stadion skandirao ime i prezime, osvojio je za najtrofejnijim srpskim klubom dve titule i Kup, bio je i finalista Kupa UEFA, dok je u dva navrata bio najbolji strelac prvenstva Jugoslavije.

Legendarni centarfor, u prvom delu priče, otkriva reči Slobodana Ćosića koje je čuo kada je potpisivao prvi profesionalni ugovor sa Zvezdom i koje su ga vodile kroz čitavu karijeru, a pamti ih i danas.

Priseća se i sa kim je u tandemu nastupao na utakmici koju je Zvezda prvi put u svojoj istoriji započela sa dva klasična centarfora, a nezaobilazna tema bila je i priča o putu do jednog od najvećih uspeha u istoriji kluba – finalu Kupa UEFA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: