Dobrić potpisao četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom

KK Crvena zvezda mts potpisao je u sredu četvorogodinji ugovor sa Ognjenom Dobrićem.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 21.09.2016.

15:13

Dobrić potpisao četvorogodišnji ugovor sa Zvezdom
Foto: StarSport

Dobrić je visok tačno dva metra, igra na pozicijama beka i niskog krila i vraća se na Mali Kalemegdan iz seniorskog tima FMP-a.

U mlađe selekcije crveno-belih Dobrić je stigao 2011. godine, a neophodno iskustvo sticao je igrajući tri sezone u prvom timu FMP-a.

Dobrim igrama u KLS, ali i mlađim reprezentativnim selekcijama, srpski košarkaš se izborio za višegodišnji ugovor i mesto u seniorskom timu prvaka ABA i KLS lige, čiji dres će nositi naredne četiri godine.

Ognjen Dobrić je rođen 27.oktobra 1994. godine u Kninu, a posle preseljenja u Srbiju 1995. godine živeo je u Mladenovcu.

Levorukog košarkaša odlikuju dobar šut sa distance i odlične atletske sposobnosti. Bio je član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije 2013 i 2014.godine, a kao deo reprezentacije do 19 godina, 2013.godine osvojio je srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Češkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: