LBJ: Džordanov rekord? Brže je rešavao od mene

Najbolji košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms odigrao je protiv Detroita svoju 180. utakmicu u plej-ofu NBA lige.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 21.04.2016.

09:40

LBJ: Džordanov rekord? Brže je rešavao od mene
Photo by Jason Miller/Getty Images

Džejms je u trijumfu nad Pistonsima sa 107:90 stigao do novog jubileja prestigavši legendarnog Majkla Džordana koji je odigrao meč manje.

Kavsi sada vode 2-o u seriji, ’Kralj’ je u drugom meču predvodio je svoj tim sa 27 poena (12-18 iz igre), 6 skokova i 3 asistencije, ali je pre početka imao zanimljiv komentar.

„To znači da je on ’završavao’ serije u plej-ofu pre mene“, odgovorio je Lebron na pitanje koliko mu znači što je u 13. sezoni preskočio Džordana koji je u 15 navrata stizao do doigravanja.

„U ovom trenutku se ne koncentrišem na to, o rekordu možemo kasnije. Trenutno imam mnogo toga važnijeg o čemu razmišljam, a ta informacija mi stoji u ’malom mozgu’. Imao sam sreće da budem zdrav i deo dve sjajne organizacije koje su mi omogućile da igram plej-of i stignem do 180 utakmica. To je testament moje radne etike i onoga što sam davao tim klubovima, zbog čega sam mogao da igram i posle regularnog dela sezone sa njima“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: