Opet samo jedna Zvezda

Tokom vikenda uspešno i pre roka završen je UPPR KK Crvena zvezda, a završena je i sva papirologija, posle čega ponovo postoji samo jedna Zvezda.

Izvor: MN

Ponedeljak, 13.07.2015.

12:20

Default images

U ponedeljak je KK Crvena zvezda sa Malog Kalemegdana, u sportskoj javnosti poznata i kao „zamrznuta“, promenila ime u Crvena zvezda Telekom.

U petak, u danu kada je završen Unapred pripremljeni plan reorganizacije, iz Registra udruženja izbrisana je Crvena zvezda Telekom, a sa istim matičnim brojem upisan KK Ivo Lola Ribar sa sedištem u Železniku.

Na istoj adresi nalazi se i Košarkaški klub FMP.

Pre četiri godine počela je reorganizacija kluba koji je bio u velikim dugovima. Zvezda se za to vreme takmičila kao pravni subjekt Crvena zvezda Beograd, sa sponzorskim "prezimenom" Telekom, ali takmičarsku funkciju opet preuzima matični klub.
Screenshot
.
Screenshot
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

204 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: