Dan X: Kevin muči Vavrinku, Vika u plusu

Baš kao i u utorak, na programu su po dva meča četvrtfinala u muškoj i ženskoj konkurenciji, a mi smo izdvojili po jedan.

Izvor: B92

Sreda, 09.09.2015.

12:00

Default images
Getty Images

Ako mislite drugačije ili želite nešto da dodate, učinite to u komentarima.

Stan Vavrinka – Kevin Anderson

Švajcarac ne igra baš najbolje u Njujorku, ali žreb mu je bio naklonjen i bez većih problema došao je do najboljih osam. Sada će verovatno podići nivo igre, ali Južnoafrikanac je pun samopouzdanja – osvojio je trofej u Vinston-Sejlemu, a sada se plasirao u prvo Gren slem četvrtfinale u karijeri pobedom nad Endijem Marijem. Anderson vodi sa 4-3 protiv Vavrinke u međusobnim mečevima, očekujte još jedan dobar meč od njega.

Predlog: Anderson u hendikepu (+1,5), tj. Anderson osvaja barem dva seta.

Viktorija Azarenka – Simona Halep

Obe se muče sa povredama i obe javnost vidi kao potencijalnu pretnju Sereni Vilijams. Gaje slične stilove igre, s tim što je Azarenka za nijansu ofanzivnija i vodi sa 2-0 u međusobnim mečevima. Doduše, igrale su poslednji put još 2012. godine, od tada je Halepova izrasla u vrhunsku teniserku i treba očekivati mnogo uzbudljiviji meč.

Predlog: Plus gemovi (21,5).

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: