Nole ambasador "Odemar Pigea"

Novak Đoković postao je ambasador renomiranog svetskog proizvođača satova Odemar Pige (Audemars Piguet).

Izvor: ÈŽ

Petak, 02.09.2011.

08:55

Default images

Nole je Najbolji teniser sveta se tako pridružio timu ambasadora ovog poznatog švajcarskog brenda koji čine poznati sportisti Mihael Šumaher, Leo Mesi, Lebron Džejms, kriket legenda Tendulkar i golferi Li Vestvud i Rori Meklroj.

"Otkrio sam novu strast za fino časovničarstvo i zaista se divim i tradicionalnim i modernim aspektima načina rada Odemar Pigea".

Za Odemar Pige je bilo logično da overi prijateljstvo i saradnju sa svetskim brojem jedan. Divljenje je obostrano. Pored neospornih teniskih kvaliteta, Odemar Pige naročito ceni velikodušnost i altruizam koju Novak pokazuje učešćem u mnogobrojnim dobrotvornim akcijama.

"Veoma smo počastvovani prijateljstvom koje imamo sa velikim šampionom kakav je Novak, koji kroz svoj sport izražava i naše vrednosti, izvanrednost i smelost. Želimo mu dobrodošlicu i mnogo sreće do kraja sezone u kojoj dominira", rekao je direktor ovog brenda Filip Merk povodom Noletovog pristupanja familiji Odemar Pige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: