Dan VIII: Mari brzo rešava, drama u ženskom delu žreba

Osmog dana ćemo vam savetovati da ne igrate fikseve, već da dva puta probate sa brojem gemova.

Izvor: NL

Subota, 28.05.2016.

22:15

Dan VIII: Mari brzo rešava, drama u ženskom delu žreba
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Prošlog dana smon pogodili oba para, Kristina Mladenović je uspela dobro da namuči Serenu Vilijams.

Drugi par koji smo predlagali je pobeda Davida Gofana protiv Nikolasa Almagra. U meču za pamćenje Belgijanac je ipak slomio protivnika i došao do pobede.

Endi Mari – Džon Izner

Amerikanac je već sada izjednačio svoj najbolji rezultat na Rolan Garosu, kao i 2014. godine uspeo je da dođe do četvrtog kola. Sa druge strane Endi Mari je kotiran kao jedan od najvećih favorita za osvajanje turnira, a posle odustajanja Rafaela Nadala je definitivno uz Novaka Đokovića najveće ime u Parizu. Izner ovde neće previše dobro proći, smatramo da je ovo kraj njegovog puta u prestonici Francuske.

Predlog: Manje gemova (granica 34,5)

Svetlana Kuznjecova – Garbinje Mugurusa

Šampionka Rolan Garosa iz 2009. godine došla je do četvrtog kola, čemu je dosta doprieo i odličan žreb. Špankinja se mučila u prvom kolu, ali onda svojim protivnicama nije davala mnogo šansi, oba sledeća meča je brzo završila. Verujemo da Kuznjecova ima snage da pruži ozbiljan otpor Mugurusi, moguće je i da će meč otići u treći set.

Predlog: Više gemova (granica 17,5)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: