Sve je poznato: Kako Srbija može da prođe grupu?

Fudbalska reprezentacija Srbije i dalje ima šansu da prođe grupnu fazu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Izvor: SN

Ponedeljak, 28.11.2022.

18:55

Sve je poznato: Kako Srbija može da prođe grupu?
Foto: Tanjug/AP Photo/Frank Augstein

Nakon poraza od Brazila u prvom kolu i remija sa Švajcarskom u drugom, Srbija je čekala dalji razvoj događaja u svojoj grupi kako bi saznala da li može da prođe u nokaut fazu.

Zbog toga je duel Brazila i Švajcarske i bio toliko bitan, gde je Srbija navijala za pobedu "Karioka" pošto je to bio jedini rezultat koji joj je išao u prilog.

Brazil je poveo u 64. minutu preko Vinisijusa, ali je VAR poništio taj pogodak i rastužio i Brazil i Srbiju, da bi potom u 81. minutu usledila "bomba" Kazemira za 1:0 i obezbeđen je trijumf koji odgovara Srbiji.

Dakle, slika je jasna ovim trijumfom Brazilaca, Srbiji je za plasman u nokau fazu Svetskog prvenstva potrebna pobeda nad Švajcarskom u poslednjem kolu bilo kojim rezultatom.

U slučaju epskog spektakla i pobede Kameruna nad Brazilom, Srbiji će biti potreban trijumf nad Švajcarskom sa što većom razlikom.

Duel Srbije i Švajcarske igra se u petak od 20 časova po našem vremenu.
Пласман обезедио Sofascore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

244 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: