Arinas na Ol-staru umesto O'Nila

Izvor: Ilija Kovaèiæ

Subota, 11.02.2006.

11:27

Default images

Gilbert Arinas ipak ide na Ol-star. Bek Vašington Vizardsa dobio je specijalnu pozivnicu od Dejvida Šterna, komesara NBA da zameni povređeno krilo Indijane Džermejna O'Nila, koga su gledaoci izabrali u startnu postavu Istočne konferencije.

"Ovo je velika čast. Hvala Vam Dejvide," rekao je Arinas.

Arinas je bio najveći promašaj trenera u izboru rezervi za utakmicu u Hjustonu. On je četvrti strelac lige sa 28.2 poena po meču.

"Još uvek postoji motivacija. Imam još mnogo stvari koje moram da dokažem. Veliki sam borac i nikada se ne predajem", kaže Arinas koji je, kada su mu saopštili da će ipak putovati u Hjuston, upitao da li je to prvi april ranije stigao.

Trener Istoka Flip Saunders će odlučiti koji igrač će zameniti O'Nila u startnoj postavi, ali je naglasio da to verovatno neće biti niko od četvorice igrača Pistonsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: