Nova vest
Košarka

Utorak, 26.12.2017.

15:25

Gagić se vratio u Partizan: Minimalno obeštećenje

Đorđe Gagić raskinuo je ugovor sa turskim Ješilgiresunom i posle dve i po godine vraća se u Partizan, potvrdio je za B92 predsednik crno-belih Ostoja Mijailović

Izvor: B92

Autor:B92

Gagić se vratio u Partizan: Minimalno obeštećenje
Starsportphoto

Gagić, koji igra na poziciji centra, prethodno je bio član Partizana od 2012. do 2015. godine i osvojio je dve titule šampiona Srbije i jednu u ABA ligi.

"Videli smo tokom sezone da nam je potrebno pojačanje na petici. To je jedno od dva pojačanja koje smo nagovarali. Pregovarali smo sa njim i sa klubom skoro mesec i po dana, ali smo uspeli da se dogovorimo. Danas je potpisivanje ugovora i nadam se će sve proći kako treba. Gagić je bio i te kako voljan da se vrati, ali klub baš nije želeo da ga pusti", rekao je Mijailović za B92.

Bio je član reprezentacije Srbije na šampionatu Evrope u Sloveniji 2013. godine, a igrao je i nedavno za nacionalni tim na startu kvalifikacija za šampionat sveta u Kini protiv Austrije i Gruzije.

"Minimalno obeštećenje je plaćeno, s obzirom na to da nemamo novca i to je upravo bio kamen spoticanja što ga nismo doveli ranije. Da ne iznosim koliko su oni tražili, kako ne bismo širili informacije pre potpisivanja ugovora", dodao je predsednik Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

199 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu