Nova vest
Fudbal 4

29.4.2024.

22:35

"Večiti" derbi je bio proba – poznato ko će naslediti Duljaja

Albert Nađ, doskorašnji saradnik Igora Duljaja, biće trener Partizana u narednom periodu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Upravni odbor tima iz Humske je večeras jednoglasno doneo odluku o rastanku sa nekadašnjim fudbalerom crno-belih i imenovanju drugog na njegovo mesto.

Ipak, oni u Nađu vide tek privremeno rešenje do kraja sezone, posle čega će se polemisati o drugim, dugoročnim rešenjima.

Nađ je nedavno imao i debi na klupi crno-belih protiv Crvene zvezde na startu plej-ofa, kada je menjao baš Igora Duljaja koji je dobio četvrti žuti karton na meču pre tog, te je bio suspendovan.

Burno je bilo na stadionu Partizana i u tom periodu. Nađ je navodno optužio Duljaja da je namerno dobio žuti karton i odbio je da vodi tim, ali su se strasti smirile na vreme za "večiti" derbi u kom je Partizan poražen (3:2).

Nađ je ponikao u omladinskom pogonu Partizana gde je i počeo profesionalnu karijeru 1992. godine. Potom se seli u Španiju četiri godine kasnije gde je branio boje Betisa, Ovijeda i Elčea, pre drugog mandata u Humskoj između 2002. i 2007. godine. Dva poslednja tima za koja je igrao su bili Rostov i Čukarički.

U samostalnom trenerskom poslu se oprobao u Rakovici i Teleoptiku. Bio je asistent u Partizanu 2019. godine, a na toj funkciji je bio i od 2022. godine.

Podeli:

Komentari 4

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu