Gasol: Miličić mi nedostaje, baš

Memfis Grizlisi prekinuli su niz od tri poraza i vratili se na drugo mesto Zapadne konferencije, a kolika je bila nervoza u ekipi pokazuje potez Marka Gasola.

Izvor:

Utorak, 31.03.2015.

10:39

Default images
Beta/AP Photo/Brandon Dill

Jedan od najboljih centara lige, Španac je meč zavrio sa osam poena i 11 skokova, a svoju frustraciju iskazao je već u četvrtom minutu igre.

Pošto mu je posle šuta sa vrha reketa lopta 'izašla' iz obruča pocepao je dres u stilu našeg Darka Miličića, nazvavši posle meča taj momenat – 'Darkovim momentom'.

"Bio je ovo 'Darko momenat'. On je moj čovek i nedostaje mi, baš mi nedostaje", rekao je Gasol posle trijumfa.

Bivši drugi pik na draftu i mlađi od braće Gasol igrali su zajedno upravo u Memfisu u sezoni 2008/2009, kada je Španac stigao u tim, a Miličić u duelu sa Hjuston Rokitsima takođe poceo dres. U međuvremenu, Mark Gasol je postao jedan od najboljih centara današnjice, dok se Darko Miličić okrenuo kik-boksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: