Mekrobertse, da li si normalan?

Majami Hit je uspeo i u drugom meču prve runde plej ofa da savlada borbene Šarlot Bobkeste, ali je susret ostao u senci divljačkog poteza Džoša Mekrobertsa.

Izvor:

Četvrtak, 24.04.2014.

13:57

Default images

Aktuelni šampion je imao tri poena prednosti, na šesdeset sekundi do kraja, a LeBron Džejms krenuo je u svom stilu na ulaz.

"Kralj" se posle bloka Boša ustremio ka košu, a ispred sebe je imao dvojicu igrača gostiju iz Šarlota. Krenuo je na polaganje, a centar gostiju ga je 'dočekao' na lakat i zadao mu strahovit udarac u vrat.

Najbolji igrač lige se našao na podu uz bolnu grimasu, držeći se za vrat i pokušavajući da dođe do daha. Sudije su svirale samo 'običan' faul, a Mekroberts je samo lagano odšetao.

Sva sreća pa je LeBron jedan od najsnažnijih igrača lige, jer je veliko pitanje kako bi se ova situacija završila da je u pitanju neko slabije konstitucije. Džejms je meč okončao sa 32 ubačena poena, osam asistencija i šest skokova.



Majami Hit je na kraju slavio sa 101:97 za vođstvo od 2-0 u seriji, dok je Portland učinio isto novim brejkom u Hjustonu i pobedom sa 112:105 nad Rokitsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: