Sigurna Oklahoma, brejk Atlante

Košarkaši Oklahoma Siti Tandera i Atlanta Houksa poveli su sa 1-0 u četvrtfinalnim serijama plej-ofa u NBA ligi protekle noći.

Izvor: JT

Nedelja, 20.04.2014.

08:23

Default images

Tander je bio siguran na svom terenu, slavio je sa 100:86 protiv Memfis Grizlisa, dok su Houksi napravili brejk, trijumfom nad Indijana Pejsersima u Indijanapolisu sa 101:93.

U prva dva meča ovosezonskog plej-ofa u najjačoj ligi na svetu, Golden Stejt Voriorsi su iznenadili Kliperse u Los Anđelesu sa 109:105, dok su Bruklin Netsi bili bolji od Toronto Reptorsa sa 94:87, takođe na gostovanju.

Očekivano, junak trijumfa Tandera nad Grizlisima bio je Kevin Durent sa 33 poena, osam skokova i sedam asistencija. Rasel Vestbruk je dodao 23 poena, deset skokova i pet asistencija, dok je odličan bio i Serž Ibaka sa 17 poena i devet skokova. Na drugoj strani se istakao Zak Rendolf sa 21 poenom i 11 skokova, Majk Konli je dodao 16 poena i 11 asistencija.



U trijumfu Houksa u Indijanapolisu najbolji je bio Džef Tig sa 28 poena, tri manje je dodao Pol Milsap, koji je imao i osam skokova. Zapaženu ulogu imao je bivši košarkaš Crvene zvezde i makedonski reprezentativac Pero Antić, koji je za 28 minuta na terenu upisao osam poena i sedam skokova i bio u startnoj postavi. Kod Pejsersa, koji su regularni deo sezone završili kao najbolji tim ’Istoka’, Pol Džordž je postigao 24 poena i imao deset skokova i pet asistencija, dok je Lens Stivenson meč završio sa 19 poena i sedam skokova.



Više o plej-ofu najjače lige sveta pročitajte u našoj rubrici ’Teme’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: