NBA: Hjuston iznenadio Oklahomu

Protekle noći u NBA ligi su odigrane tri utakmice, a pobede su ostvarili Hjuston, Atlanta i Bruklin.

Izvor: JT

Utorak, 30.04.2013.

09:12

Default images

Hjuston se vratio u igru protiv Oklahoma Siti Tandera, slavio je u četvrtom meču 105:103 i smanjio u seriji na 3-1.

Atlanta je sa 102:91 izjednačila u seriji sa Indijanom, dok je Bruklin smanjio na 3-2 protiv Čikaga, pobedom na svom terenu sa 110:91.

Koliko Oklahomi fali Rasel Vestbruk videlo se u noći između ponedeljka i utorka, pošto ni 38 poena, osam skokova i šest asistencija Kevina Durenta nije bilo dovoljno Tanderu da već posle četiri utakmice završi seriju sa Hjustonom. Umesto toga, Rokitsi vraćaju seriju u Oklahoma Siti, bar na petu utakmicu, posebno zahvaljujući Čendleru Parsonsu, koji je upisao 27 poena, deset skokova i osam asistencija. Omer Ašik je dodao 17 poena i 14 skokova, dok se uz Durenta u poraženom timu istakao Redži Džekson sa 18 poena.



Atlanta je ubedljivim trijumfom izjednačila u seriji sa Indijanom, a do te pobede predvodio ju je Džoš Smit sa 29 poena i 11 skokova, dok je Kajl Korver dodao 19 poena i pet skokova. Kod Pejsersa, najbolji je bio Pol Džordž sa 21 poenom i 12 skokova.



Po povratku serije u Bruklin, Netsi su uspeli da smanje na 3-2 protiv Čikaga, a u tom trijumfu posebno se istakao Bruk Lopes sa 28 poena i deset skokova. Deron Vilijams meč je završio sa 23 poena i deset asistencija, dok je kod Bulsa Nejt Robinson postigao 20 poena i imao osam asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: